mandag 13. april 2009

Påska 2009

Ja då va de ei lita stond sia sist eg va her gitt:p
Siste dag i påska som har vore veldi fine:) I dag har eg hatt ungane, å vi har vert ute i nesten heile dag å vaska å støvsuga bil:) kjempe arti å sjå kor dei kosa seg me å få lov å grise litt me vatn:)

Ellers so har dinne påska rast so alt for fort i fra meg, kunne nok gjerne hatt litt ekstra tid til å kose meg i fineveire:) Men eg har og vore effektiv å brukt dagane godt! Va en tur oppover på fjellet til eg hadda vada i snø i ett kvarter, då tenkte eg at eg lik so godt kunne snu:) trena lite, men fått brukt beina på tur ute i naturen går like greit:) Eg har og vore en tur på moa der eg brukte mest penge på hobbyen min. Men kjøpte meg og ei sjorte og ei dongri bukse som va litt små enda som skal passe før mai e over:) de skal eg klare:)

Har og vore en del ute i påska:) Allti like kjekt å få vere ute me vennane mine:) Fekk og ei ny opplevelse som va spennande samtidig som de va litt skummelt:p

Som eg skreiv tidligare har eg brukt påska på den store lidenskapen min:) eg har laga en god del konfirmasjonskort som eg skal legge ut å vise fram litt seinare, når eg finne kameraet mitt:) har vore kjekt å må sei eg likte heller å lage gutte kort dinne gangen enn jente sjøl om at de pleie å vere den andre veien! Eg har fått lov til å selle konfirmasjons korta mine på Statoil å eg håpa eg skal få ha dei me meg på onsdag eller torsdag:)

Ellers so har dagane godt me til å vere la me ungane mine:) vi har vore på barnedisco i austefjorden, noke som ungane syns va kjempe kjekt:) gått mykje trilletura å ellers kosa oss heime:)

De va kort fortalt om mi påske:)

3 kommentarer:

  1. Kjekt å sjå at du har kosa deg i påska:) håpe fineveiret helde seg framover no, sånn at de blir større mulighet for fjelltura:)
    Må nyte siste dagen med påskefri:)

    SvarSlett
  2. høyrest ut som du har hatt å styre med i påska. Korte som du laga til Martin var kjempestili, så eg må nok innom Statoil å kike litt på dei du har der, kjenner nokre konfirmantar så kanskje det blir kort frå deg dei får...

    SvarSlett
  3. Oouh! Gjett om eg må innom statoil denne veka, får håpe eg hugsar på det;)
    Klem frå Elisabeth:)

    SvarSlett